Skip to the content

Повече от:

 

5000 обучени души

500 клиента у нас и в чужбина

15 години опит в провеждането на курсове

APICS Principles of Operations Management Cover

APICS Principles of Operations Management (Принципи на операционния мениджмънт)

APICS Принципи на операционния мениждмънт е образователна програма от 5 курса, създадена, за да помогне влизащите в сферата на операционния мениджмънт да придобият фундаменталните познания в областта.

За клиентите, които имат специфични образователни нужди за своята организация, програмата може да бъде персонализирана. Всеки от курсовете на APICS Принципи в операционния мениджмънт могат да бъдат използвани самостоятелно или в комбинация с други сесии/курсове на APICS Принципи, за да се отговори на индивидуалните Ви нужди за обучение. Тези персонализации могат да стават според позицията на обучаваните (напр. мениджър логистика, закупчик, мениджър на запасите и др.), както и според най-наболелите Ви теми - Планиране на операциите и продажбите (S&OP), Управление на търсенето, Контрол върху запасите и др. Свържете се с нас, за да Ви предложим най-подходящите възможности за Вашата организация.

Lean enterprise textbook cover

APICS Lean Enterprise Workshop Series

Семинарът APICS Lean Enterprise Workshop Series е седемдневен семинар, впускащ се в дълбочина в редица теми, свързани с Лийн производството в съвременната производствена среда. Практически ориентиран и използващ имагинерна компания (Murphy's toys), чието Лийн развитие участниците проследяват, семинарът е добра възможност за подготовка на цели екипи от фирми, търсещи вътрешнофирмено обучение.

Получете безплатна консултация

Свържете се с нас

Symix APICS Premier Channel Partner